A szoba nagy részét elfoglaló félköríves ágy a domináns, ezt kiegészítve az izléses kiegészítők és kellékek nyújthatnak felejthetetlen élményt. A szoba fürdőkádas.

Élményelemek: Káma-pad, Káma-fal, tantra ágy, szexhinta, tükör az ágy felett és a falakon

Felejthetetlen éjszaka

Káma-Szútra szoba:

Bűbáj

körággyal

Nagy körággyal rendelkező szoba amelyet tükrök vesznek körül, illetve az ágy fölött diszkrét vörösfény szolgáltatja a hangulatvilágítást. A szoba zuhanyozóval rendelkezik.

Élményelemek: szexhinta, térdeplő, tantra ágy, tükör az ágy felett és a falakon

Káma-Szútra szoba:

szerelem

Fürdőkáddal

Romantikus berendezés, ágy előtti fal tetőtől talpig tükör, fürdőkád a szobában, intim szférát biztosítva, zuhanyozót külön találják meg a vendégeink.

Élményelemek: csók fotel,fürdőkád

Káma-Szútra szoba:

Love

Fürdőkáddal

Földszinten, külön álló bejárattal rendelkező szoba, amely a parkolóból nyílik, így biztosítva a szükséges diszkréciót egy romantikus pihenéshez.

Élményelemek: fürdőkád, csók kanapé, tükör a falakon

Káma-Szútra szoba:

randi

Táncrúddal

Romantikus szoba, amely két részre osztódik. A szoba eleje egy körbe kárpitozott franciaággyal biztosítja a pihenést, a szoba belseje egy függönnyel van elválasztva, amely mögött egy kicsit merészebb de stílusos rózsaszín matracon levő táncrúd áll a vendégek rendelkezésére.  A szoba zuhanyozós.

Élményelemek: táncród, szexhinta, Káma-pad

Káma-Szútra szoba:

boldogság

táncrúddal

Romantikus, nagy franciaággyal, amely fölött vörös fény, illetve kis csillagok adják a hangulatvilágítást. A franciaággyal szemben a pódiumon található a táncrúd, amely mögött vörösfény világítja meg a tükörfalat. Fürdőszobájában zuhanyozó található.

Káma-Szútra szoba:

Vágy

szexhintával

Romantikus szoba, amely két részre osztódik. A szoba eleje egy körbe kárpitozott franciaággyal biztosítja a pihenést, mennyezeti tükör,igény szerint szexhinta vagy tantra ágy van. A szoba belseje egy ráccsal  van elválasztva, amely mögött egy kicsit merészebb Káma-fal, Káma-pad és táncrúd áll a vendégek rendelkezésére.  A szoba zuhanyozós.

Élményelemek: táncrúd, tükör a falon és a mennyezeten, Káma-fal,igény szerint Káma-pad, tantra ágy, szexhinta.

Káma-Szútra szoba:

I love you 1

játszószobával

A szobára jellemző a szerelem és a romantika. A hálószobából egy nyitott szívecskén át érhető el a „játszó” rész.

A szoba zuhanyozós.

Élményelemek: Káma fal, Káma-pad, szexhinta, tantra ágy

Káma-Szútra szoba:

I love you 3

Szexhintával

Az impozáns körágy,  a szoba ékessége, amely körülvéve a kiegészítőkkel biztosítja vendégeint kényelmét és élményekben gazdag üdülésüket.

A szoba zuhanyozós.

Élményelemek: körágy, Káma-fal, szexhinta, (igény szerint tantra ágy)